Spring naar de content
Gosselt coaching en procesbegeleiding Het logo van Gosselt coaching en procesbegeleiding

Executive coaching

Executive coaching is de specialiteit van het huis. Sylvia Gosselt is een doorgewinterde gesprekspartner voor executives van grote en kleinere organisaties. Ze is warm en betrokken, kritisch en confronterend. Ze kent het bedrijfsleven als geen ander en ze weet hoe complex en veeleisend leidinggevende functies zijn. Zinvolle resultaatgerichtheid is kenmerkend voor haar als coach.

Gericht op empowerment

Doel van executive coaching is om zicht te krijgen op de eigen ontwikkeling en het eigen functioneren, handelen en communiceren. Issues als strategie, stakeholder management, persoonlijk leiderschap, work life balance en het creëren van draagvlak zijn onderwerp van gesprek. Met haar analytische geest en haar gevoel voor humor maakt Sylvia een frisse blik mogelijk op het eigen acteren, maar ook op onderliggende drijfveren en valkuilen. Executive coaching is gericht op empowerment, vanuit bewustwording; een ongoing proces van sessies met een duur van circa anderhalf uur. Regelmatig houden we de koers van de ontmoetingen tegen het licht en waar nodig wordt deze bijgesteld.
Lees meer over de methodes die ik inzet
"Sylvia komt snel tot de kern van een onderliggend probleem, maakt het bespreekbaar en lost het met je op. Met alle tools die Sylvia aanreikt wordt het besturen van een grote onderneming als CEO een stuk overzichtelijker, praktischer en efficiënter."
Jan Willem Popma, CEO ACE Pharmaceuticals
Voel je je aangesproken door mijn manier van werken? Maak dan een afspraak voor een kennismakingsgesprek.
Afspraak maken met Sylvia
crossmenu