Spring naar de content
Gosselt coaching en procesbegeleiding Het logo van Gosselt coaching en procesbegeleiding
Er is maar één reis: de reis naar binnen.
Rainer Maria Rilke
Er is maar één reis: de reis naar binnen. Rainer Maria Rilke

Interim Management

Sylvia adviseert organisaties, met name op het gebied van bedrijfsvoering, HRM vraagstukken en organisatieontwikkeling. Haar ervaring ligt op het gebied van strategieformulering, inrichten van besturing en samenwerking en teamontwikkeling; bij individuele organisaties en in samenwerkingsverband. Hierbij staat altijd de mens centraal.

De kracht van Sylvia ligt in het helder benoemen van situaties en aangeven waar de kansen liggen om ontwikkelstappen te maken, zowel inhoudelijk als procesmatig en relationeel. De nodige humor is hierbij onontbeerlijk.
Met haar humor realiseert en optimaliseert ze verandering en wordt de slagvaardigheid van de organisatie direct aanzienlijk vergroot. Door mee te denken en mee te doen.
Sylvia helpt je je strategische doelen te formuleren en te bereiken, crises op te lossen, en een verandertraject of teamontwikkeling te managen, een fusie rond te krijgen of tijdelijk het fort te versterken. Daarbij lever ze passende oplossingen en de optimale combinatie van kennis, niveau en karakter.

Samenwerking en verbinding

Ik betrek mensen bij verandering en ben toegewijd als geen ander. Als deel van jouw team werken we samen aan oplossingen die we ook samen realiseren. Al sinds 2002 voer ik opdrachten uit bij organisaties in alle mogelijke sectoren.
Samen met jou zorg ik voor een succesvolle en duurzame ontwikkeling van organisaties en de mensen die daar werken. In goede en slechte tijden, zoals nu. Ik leef me in in organisaties en samen met het management vertalen we samen de ondernemingsstrategie naar de people strategie en zorgen we dat deze vanuit HR wordt gerealiseerd. Richten, inrichten en verrichten. Het uitgangspunt is altijd maatwerk, waardecreatie en resultaat.
“De mix van resultaatgerichtheid in combinatie met verbinding vind ik heel mooi. Daar geloof ik echt in. Je bent als interimmanager geen einzelgänger, maar onderdeel van het team.”
Deborah Bijleveld MD Coordinator and mobility manager Commercial KLM
Voel je je aangesproken door mijn manier van werken? Maak dan een afspraak voor een kennismakingsgesprek.
Afspraak maken met Sylvia
crossmenu