Spring naar de content
Gosselt coaching en procesbegeleiding Het logo van Gosselt coaching en procesbegeleiding

Stakeholder management

Geen organisatieontwikkeling zonder stakeholder management. Gosselt Coaching en Procesbegeleiding helpt bedrijven en organisaties met het ontwikkelen en uitdragen van een helder en aansprekend narratief als het gaat om toekomstvisie en purpose. Of als het gaat om meer specifieke ontwikkelingen binnen het bedrijf. Op de juiste manier communiceren met alle stakeholders is cruciaal om hen te motiveren en aan boord te houden.

Effectief en verbindend begeleiden

Geen stakeholder management zonder scherpe analyse. Wie zijn de belanghebbenden en wat zijn hun belangen? Wat is de impact van nieuwe ontwikkelingen op afzonderlijke stakeholders? Waar liggen de verantwoordelijkheden van eenieder, en waar níet? Van huis uit corporate jurist is Sylvia Gosselt uitstekend toegerust om alle belangen en gevoeligheden die in de organisatie spelen in kaart te brengen. Om leidinggevenden en medewerkers vervolgens op de meest effectieve en verbindende manier te begeleiden bij nieuwe ontwikkelingen. Juist bij Stakeholder management gaat het altijd om maatwerk.
Lees meer over de methodes die ik inzet
"Ik heb Sylvia ervaren als een professionele coach die vanuit verbinding en connectie werkt en mij scherp inzicht heeft gegeven in mijn persoonlijke ontwikkelingen. Ik vind haar integer, betrouwbaar en dat is een goede basis om de sessies persoonlijk te maken. Van daaruit kun je belangrijke ontwikkelstappen zetten. Ik vind het prettig dat er buiten de sessies om altijd contact kan zijn."
Paul Simoons, CCO at Zorgdomein
Voel je je aangesproken door mijn manier van werken? Maak dan een afspraak voor een kennismakingsgesprek.
Afspraak maken met Sylvia
crossmenu