Spring naar de content
Gosselt coaching en procesbegeleiding Het logo van Gosselt coaching en procesbegeleiding

Werk en leven

Dat wat je geeft staat niet meer in verhouding tot dat wat je ontvangt. Of wat je aan de buitenwereld toont, strookt niet met hoe je je van binnen voelt. Individuele Coaching is gericht op mensen die een belemmering ervaren in hun persoonlijke groei of professionele onwikkeling.
Waarom ben ik niet happy in mijn functie? Hoe combineer ik mijn baan met mijn taak als mantelzorger? Hoe neem ik ontslag? Iedere levensfase heeft zijn beslommeringen, maar als dergelijke vragen blijven terugkomen, dan speelt de vraag op een dieper niveau. Sylvia Gosselt helpt je om je bewust te worden van onderliggende, belemmerende overtuigingen. En van de keuze die je hebt om af te rekenen met deze obstakels.

Gezin en relatie

Individuele Coaching voor wie een omissie ervaart in de liefde, een (gezins)patroon wil doorbreken of de draad wil oppakken na een scheiding. Ook voor vragen in de privésfeer is een goede analyse zeer belangrijk. Hiermee krijg je inzicht in zaken waar je je niet bewust van was: drijfveren, verlangens, valkuilen, patronen en gewoontes.
De kern van het coaching traject is de regie over je leven te hervinden. Wil ik een relatie beëindigen? Waarom voel ik me zo eenzaam in mijn familie? Het antwoord op deze vragen kan vergaande consequenties hebben en vergt moed om onder ogen te zien. Sylvia Gosselt zorgt voor een veilige bedding om de knoop te ontwarren, het verleden een passende plek te geven en een nieuwe stap te zetten vanuit eigen kracht.

Liefde is

Aanraken zonder vast te houden
Vasthouden zonder te willen toeëigenen
Omhelzen zonder vast te klampen
Verbinden zonder vrijheid te beroven
Vrij naar Piet Weisfelt

Rouw en verlies

Afscheid nemen hoort bij het leven. Wat ons geschonken wordt hebben we vroeg of laat weer los te laten. Niet alleen het overlijden van een dierbare, maar ook het verlies van een baan, het verlies van gezondheid, een verhuizing of het uitvliegen van een kind kan een intens gevoel van gemis teweegbrengen. In de pijn wordt de kracht voelbaar waarmee je verbonden was. Het afscheid is soms zo ingrijpend zijn dat men zich niet meer opnieuw durft te verbinden. Die reactie is menselijk, maar onverwerkte rouw belemmert de levensenergie en kan persoonlijk geluk lang in de weg staan.
Individuele coaching is ondersteunend bij de verwerking van alles waar afscheid van genomen moet worden. Het is een uitnodiging om woorden te geven aan wat was en niet meer zal zijn. Het is van belang om dit niet alleen te doen. Samen bekijken we welke hulpbronnen er voor je zijn en hoe je deze in kunt zetten. Tekenen, schilderen of andere bezigheden kunnen worden ingezet als hulpmiddel om het rouwproces vorm te geven.
Lees meer over de methodes die ik inzet
“I want you to get excited about who you are, what you are, what you have, and what can still be for you. I want to inspire you to see that you can go far beyond where you are right now.”
Virginia Satir (1916-1988)
"Sylvia heeft mij het afgelopen jaar beter naar mezelf leren kijken. Ze geeft mij geen kans om te ontwijken waardoor ik aan de slag moet met mezelf. Sylvia heeft veel kennis over leiderschap en geeft mij inzichten waar ik meteen iets aan heb. Iedere keer ervaar ik een coachingsgesprek als een cadeautje!"
Ingrid Geurtzen, directeur PO-school
Voel je je aangesproken door mijn manier van werken? Maak dan een afspraak voor een kennismakingsgesprek.
Afspraak maken met Sylvia
crossmenu