Spring naar de content
Gosselt coaching en procesbegeleiding Het logo van Gosselt coaching en procesbegeleiding

Team en Ontwikkeling

Het programma Team en Ontwikkeling is bedoeld voor directie- en managementteams. Het doel van deze heidagen is algehele empowerment of refreshment. Het is mogelijk om daarbij een specifiek thema te behandelen, zoals zingeving/purpose, diversiteit of het optimaliseren van de samenwerking.

Eigenheid in wisselwerking

Hoe dan ook, de wisselwerking en de wrijving tussen individuele en collectieve kwaliteiten zullen zeker aan het licht komen en dienen als inspiratie voor de sessies. Wie zijn wij als individuen? Hoe ontmoeten we elkaar? Waar staan we voor als team? Hoe zit het met de verantwoordelijkheden? Hoe loyaal zijn wij als collega's? Eigenheid in wisselwerking met het grote geheel, dat is de rode draad.
'Team en Ontwikkeling' vindt buiten de organisatie plaats, op een locatie waar genoeg rust en ruimte is om een pas op de plaats te maken en te reflecteren. Het gaat hierbij altijd om maatwerk, bedoeld om het beste in alle teamleden naar boven te halen.
Lees meer over de methodes die ik inzet
"Wat ik enorm bewonder aan Sylvia is dat ze, naast het vermogen om een groep mensen in beweging te zetten, ook oog heeft voor het individu. Creatieve werkmethoden, scherpe feedback richting de groep en gerichte coaching van individuen daarbinnen heeft ons veranderproces en onze samenwerking een stevige impuls gegeven."
Léon Verhoeven, Businesslijndirecteur Milieu & Veiligheid Antea Group
Voel je je aangesproken door mijn manier van werken? Maak dan een afspraak voor een kennismakingsgesprek.
Afspraak maken met Sylvia
crossmenu