Spring naar de content
Gosselt coaching en procesbegeleiding Het logo van Gosselt coaching en procesbegeleiding
Ik heb groot respect voor de moed van degene die naar binnen durft te kijken!
Ik heb groot respect voor de moed van degene die naar binnen durft te kijken!

Over Sylvia

Ik ben Sylvia Gosselt. Als coach en procesbegeleider zie ik mezelf als een ontwikkelaar van mens en organisatie. Ik doe mijn werk vanuit een altijd aanwezige fascinatie voor mensen en hun verhaal. Daarbij ben ik luisterend oor, deskundige buitenstaander, veilige bedding en resonerend klankbord. Ik zorg ervoor dat mensen, vanuit hun eigenheid, het beste in zichzelf naar voren kunnen halen. Een scherpe analyse en een maximaal veld van ontmoeting met de cliënt, dat kenmerkt Gosselt Coaching en Procesbegeleiding. Zorgvuldig, maar niet voorzichtig.
Je kunt een mens niet alles leren; je kunt hem alleen maar helpen het in zichzelf te vinden.
Galileo Galilei (1564-1634)
Opgegroeid in een Twentse middenstandsfamilie staat ondernemerschap dicht bij mij. Zeggen waar het op staat, aanpakken en het leven met humor benaderen, typeren het roerige gezin waaruit ik voortkom. Ik studeerde rechten en specialiseerde me in strategie en bedrijfsvoering. Ik ken het bedrijfsleven heel goed. De rechtenstudie paste bij mijn analytische aard; ook als coach vind ik het fascinerend om complexe zaken terug te brengen tot de kern, om van daaruit tot oplossingen te komen.
Inmiddels heb ik een zeer ruime ervaring als coach van professionals en executives, bij grote en kleinere bedrijven, overheden en n.g.o.'s. Mijn aanpak kent geen standaard verhaal. Een aantal goede coaching methodes die ik gebruik staat beschreven op deze website, en gelukkig is er altijd weer oude en nieuwe informatie die ik graag tot me neem. Maar ik beperk mijn sessies niet tot een bepaalde systematiek.

Vakmanschap

Mijn vakmanschap vaart op intuïtie, (levens)ervaring, oprechte nieuwsgierigheid en bovenal: het vertrouwen in de eigenheid en de kracht van degene die ik tegenover me heb. Ik heb groot respect voor de moed van degene die naar binnen durft te kijken!
Kennis maken met sylvia
"Ik kan de coaching van Sylvia niet in één beeld vatten: de ene keer is het een ontspannen gesprek, de andere keer confronterend en ongemakkelijk. Maar elke coachingssessie is geënt op persoonlijke confrontatie en groei door echt te dóór te vragen. Er is geen ‘easy way out’. Haar ervaring met managers op niveau maakt dat ze elke situatie vanuit verschillende perspectieven kan zien."
Michiel Blonk, Co-founder Cape/Ex-KLM VP Pricing & Revenue Management
crossmenu